wycieraczki na reflektory

Witam!
Mam pytanko jak wygląda sprawa z wycieraczkami na reflektory, tzn. czy róznią sie atrapy w wersji z i bez wycieraczek oraz czy ramka chromowana nie jest inna?

Oraz czym - jeżeli sie róznią - wycieraczki od wersji z przed i po liftingu?

Poporstu jakie są problemy w montazu wycieraczek jeżeli ich wczesniej nie było i do tego pochodzi z wersji przed liftingowej.

Pozdrawim

a w szesc czy siedem??

ze zdjecia i podpisu wnioskuje ze e23

siedem, siedem - e23

moze jeszcze 732i delphin-metallic?? :grinning:

nie znam rozwiazania twojego problemu ale mam gdzies oryginaly z IIgen

własnie tak 732i delphin-metallic :grinning: :sunglasses:

A ktoś zna ten problem? róznce?między tymi wycieraczkami?

może rozejrzyj sie w realoem tam to wszystko da się ogarnąć teoretycznie.
W szóstkach to nie jest jakoś mocno skomplikowane i albo są wycięcia na wycieraczki w atrapie (i spryskiwacze) albo ich nie ma

Przeglądając realoem wnioskuje ze nie ma zadnych róznic.. zobaczymy jak to bedize w praktyce…

jeżeli numery się zgadzają to nie może być różnic

no zgadzają sie wszystkie numer tylko jednych w czyms nie ma.. ale teraz juz nie pamiętam…

Ma ktoś z forum wycieraczki na aucie? moze wstawic tutaj fotke..? chce zobaczyć gdzie ma te otwory na atrapie, bo dziś przyglądałem się swoim i ujrzałem to:

dzisiaj akurat przyjechala do nas na warsztat 732 z wycieraczkami i wlasnie ma takie atrapy

Jedrek a masz mozliwosc zrobienia fotek całej tej instalacji?

A czy ktoś może w temacie zmienić te leflektory na reflektory?? :slightly_smiling_face: Zaczęło mi już powoli przeszkadzać :slightly_smiling_face:

ale ona byla tylko godzinke, przyjechala na wymiane poduszek w tylnej belce, po czym sie oddalila w nieznanym kierunku

łuuuppssss :grin: :astonished: juz zmieniłem :sunglasses:

Kurcze…a ma ktoś moze z forum te wycieraczki i moze porobić fotki?

Robicie to w niecałą godzinkę? :grin:

no właśnie???
(przy okazji ile za robociznę i materiały(-jakie))?

czasami poltora :grinning: mamy specjalny sciagacz do tego, no i chlopaki maja wprawe - a cena raczej malo atrakcyjna bo w funtach

Umnie to wyglada ta

732i z 05.82r

to jednak sie różni przed i po liftingu na co ETK nie wskazuje… okej to w takim razie juz sprawa raczej rozwiącana…

Pozdrawiam