Wyścigowy Puchar Polski

Jak by co to od 10.09 do 13.09 jest imprezka na torze w Poznaniu zapraszam wszystkich fanów wyścigów :v: :sunglasses:

jak by co to ja tez bede.zapraszam fanow walki na torze :piwko: amm

Hehe widzę, że nie jestem jedyny w naprawianiu postu Dawida :laughing: Tak popsuł, że naprawić nawet nie można :wink:

P.S: Ja będę, na wyścigach oczywiście :wink:

no starałem się, ale nawet nie widzę, w którym miejscu wziął i napaskudził :bulb: zdolny jedst jak nie wiem, bo jakbym chciał to mi się nie udaje :grin:

Mi się udało :grin: :piwko:

Ja na 90% bede, w najgorszym ukladzie tylko na sobote.

Milosz a skad bedziesz jechal?

z Berlina :face_with_rolling_eyes:

ja tez przyjezdzam na sobote / niedziele

Czy ja dobrze widze?

12.09.2009 sobota
08:00-08:10 Warm Up
11:15 Wyścig

Co za pora…

dobrze, ale to czasami morze się jeszcze zmienić

cięszko do tej godziny :piwko: wytrze…

http://picasaweb.google.de/csifahrer/WppPoznan?feat=directlink

:laughing:

wow :astonished: nie widziałem jeszcze m30 w wersji 4 cylindrowej :grin:

No to w takim razie krótki przepis, njapierw na treningach należy ostro traktować maszynę, potem gdy zacznie się urywać jedna blaszka od docisku nadal ostro testować i zastanawiać się dlaczego drży i przerywa przy 7000 obrotów, potem gdy 5 gr blaszka wyjdzie już dzwonem szybko zmienić dzwon i sprzęgło na kwalifikacje, potem krótko ( dwa kółka) sprawdzić czy wszystko gra kęcąc tylko do 7000 a jak już jesteśmy przekonani w 100% że jest git to trzecie kółko już pełnym ogniem, aż do wielkiego wybuchu… no potem już tylko parę obrotów wokół własnej osi, pozbieranie klamotów i oleju z toru… :face_with_rolling_eyes:

Kiedy zakujesz silnik ? Bo te wybuchy stają się nudne :lup:

wygląda na to, że ten chip Matiego to killer M30 :laughing:

Moj sie tam trzyma na chipie Matiego bardzo dobrze tylko ma szacunkowo ze 150KM mniej niz Helmutowy przed wybuchem :laughing:

Helmutowi należy się nowa ksywka : Big Block Killer :laughing:

jeszcze trochę i blok do m30 będzie rarytasem na rynku :face_with_rolling_eyes:

A tak na poważnie to przykra sprawa współczuje :confused: