Jo!
IV edycja YP ma sie odbyć 29.03 chodz jeszcze to nie jest data 100% z tego co chłopaki mówią… I jednym z wymogów będzie nie za głośny wydech(będzie to badane, chodz szczegóły nieznane..).
Jo!
IV edycja YP ma sie odbyć 29.03 chodz jeszcze to nie jest data 100% z tego co chłopaki mówią… I jednym z wymogów będzie nie za głośny wydech(będzie to badane, chodz szczegóły nieznane..).
Trzymaj rękę na pulsie ![]()
Bez wzgledu na szczegoly i to czym wystartuje mozesz juz mnie wpisac na liste. W obydwu rekinach mam ciche wydechy ![]()
ja też mysle, że będę, HELMUT przygotuj się… ![]()
Własnie, właśnie…
628i na TRX’ach jeszcze nie sprzedana ![]()
no to juz zacieram raczki i zaraz po powrocie zaczynam napelniac lodowké
![]()
Ja publicznie ogłaszam, że alkoholu nie piję. Znaczy piję w umiarkowanych ilościach ![]()
Nie wiem czy w tym roku będe przyjmował zgłoszenia
zobaczymy jak to będzie wyglądało…
RAZ!
DWA!!
jeszcze jedno ostrzeżenie i :nunu:
![]()
Dobra to umowimy się tak… jeżeli poczyniłem postępy w mojej jeździe 6 (widoczne na wynikach
) to piję za dwóch, a jak nie to za siebie ![]()
A jak pokonasz diesla to za ilu ??? :u: Kurcze nie moge sie juz doczekac, no i tym razem pije tylko i wylacznie PO imprezie.
To wtedy proszę mnie pilnować bo zapije się na śmierć
:v; ale raczej takiej konieczności nie będzie :piwko: Chyba ze będe miał o 500KM wiecej i klejące się opony do asfaltu ![]()
Siostry
Proszę oficjalne zaproszenie: http://youngtimer.ovh.org/zaproszenie.pdf
a może by się tak zapisać ![]()
ponieważ auris nie spełnia warunków to chyba muszę zmobilizować inne siły ![]()
Jeszcze REGULAMIN
93Db na 3500 obrotów maks głośności. Ta wersja regulaminu nie jest ostateczna jakieś kosmetyczne zmianki mają być… ![]()
Zapisy u Ciebie ![]()
Niestety nie
Na stronce dostępnej od jutro. W zaproszeniu jest adres ![]()
he he to się nie kwalifikuję
Spieszyć się panowie bo po pierwszym dniu jest już 30 zgłoszeń
![]()
Zglosilem sie 6cha, mam nadzieje ze na czas
Teraz tylko pare detali jak brak przegladu, niesprawny silnik, zdemontowany przod, rozdarty prog, wgnieciona podloga, zardzewiale nadkola
i takie tam…