Yougtimer Party IV 29.03.2008

Jo!

IV edycja YP ma sie odbyć 29.03 chodz jeszcze to nie jest data 100% z tego co chłopaki mówią… I jednym z wymogów będzie nie za głośny wydech(będzie to badane, chodz szczegóły nieznane..).

Trzymaj rękę na pulsie :grin:

Bez wzgledu na szczegoly i to czym wystartuje mozesz juz mnie wpisac na liste. W obydwu rekinach mam ciche wydechy :wink:

ja też mysle, że będę, HELMUT przygotuj się… :sunglasses:

Własnie, właśnie…
628i na TRX’ach jeszcze nie sprzedana :grin:

no to juz zacieram raczki i zaraz po powrocie zaczynam napelniac lodowké :smiling_imp: :wink:

Ja publicznie ogłaszam, że alkoholu nie piję. Znaczy piję w umiarkowanych ilościach :flushed:
Nie wiem czy w tym roku będe przyjmował zgłoszenia :wink: zobaczymy jak to będzie wyglądało…

RAZ!

DWA!!

jeszcze jedno ostrzeżenie i :nunu:

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Dobra to umowimy się tak… jeżeli poczyniłem postępy w mojej jeździe 6 (widoczne na wynikach :laughing: ) to piję za dwóch, a jak nie to za siebie :stuck_out_tongue:

A jak pokonasz diesla to za ilu ??? :u: Kurcze nie moge sie juz doczekac, no i tym razem pije tylko i wylacznie PO imprezie.

To wtedy proszę mnie pilnować bo zapije się na śmierć :laughing: :v; ale raczej takiej konieczności nie będzie :piwko: Chyba ze będe miał o 500KM wiecej i klejące się opony do asfaltu :laughing:

Siostry :exclamation: Proszę oficjalne zaproszenie: http://youngtimer.ovh.org/zaproszenie.pdf

a może by się tak zapisać :wink:
ponieważ auris nie spełnia warunków to chyba muszę zmobilizować inne siły :sunglasses:

Jeszcze REGULAMIN
93Db na 3500 obrotów maks głośności. Ta wersja regulaminu nie jest ostateczna jakieś kosmetyczne zmianki mają być… :slightly_smiling_face:

Zapisy u Ciebie :question:

Niestety nie :wink: Na stronce dostępnej od jutro. W zaproszeniu jest adres :sunglasses:

he he to się nie kwalifikuję

Spieszyć się panowie bo po pierwszym dniu jest już 30 zgłoszeń :face_with_rolling_eyes: :sunglasses:

Zglosilem sie 6cha, mam nadzieje ze na czas :slightly_smiling_face: Teraz tylko pare detali jak brak przegladu, niesprawny silnik, zdemontowany przod, rozdarty prog, wgnieciona podloga, zardzewiale nadkola :v: i takie tam…