Yougtimer Party IV 29.03.2008

łojjj to drobnostki przecież :laughing:

Przegląd to drobiazg :face_with_rolling_eyes:

Panowie kto w koncu sie zapisal od nas??

Wyslalem dzis zgloszenie, narazie bez echa, z forum Yountimer Party wynika , ze dzis rano bylo juz ostatnie 15 wolnych miejsc i Bog wie ile zgloszen w trakcie analizy. Do tego znow beda Mazdy i to ponoc nawet 6 szt. a nie 3 jak poprzednio, moze beda mialy swoja klase… Boje sie zeby nie przekombinowali tym razem, albo nie zdola sie zapisac wiele ciekawych zalog albo powieksza liste startowa i nie bedzie szans na ukonczenie wszystkich prob.

Ale najbardziej obawiam sie o to, zeby grono rekinow nie bylo mniejsze niz poprzednio, w sumie mialo byc wieksze…

z tego co mi wiadomo Miłosz,Daniel,Mati,Dawid,Wojtek,Helmut

Ja może dotrę jako cheerleader :slightly_smiling_face:

Ja nie wiem czym pojade, dlatego jeszcze się nie zapisałem

to będzie nas dwóch… :slightly_smiling_face:

Ty to już masz miejsce w mojej bezpiecznej, pewnej i ciasnej kabinie :laughing:

hah, ja sie zapisalem wlasnie teraz, ale zauwazylem iz mam pewien problem… a nawet dwa…
po pierwsze juz 60 zgloszen wplynelo… a po 2 mam auto z 1985r a w tym roku zrobili ograniczenia do 1982r… co za lipa :smiling_imp:

Ograniczenie do 82r zawsze było :sunglasses: Myślę, że jeszcze Cię dopuszczą :sunglasses:

sie dobrali :arrow_right: peaceman i harry potter :grin:

ale 60 zgłoszeń już padło więc ostatni dzwonek by wypchnąć z listy jakiegoś młodego parcha :wink: do dzieła chłopcy

Nie pozwalam :exclamation: Bogumił to nowy moderator i nic mu sie stać nie moze :sunglasses:

No mam nadzieje ze dopuszcza moja E30 :grin:

pewnie oprócz tego, że będzie miał BIG kaca, to nic :grin:

Właśnie jak sprawa wygląda z noclegiem?? bo ja nie mam pojęcia gdzie nocować…

Dziewczęta, a co oznacza
że nie posiada licencji kierowcy w rozumieniu regulaminów sportowych PZM:question:

to jakoś do sprawdzenia :question: czy to wyklucza :question:

Kuba nie szukaj pretekstu zeby nie wystartowac :stuck_out_tongue: Wsadzaj w koncu ten motor i ogien.

ok, próbuję :sunglasses: zgłoszenie wysłane :laughing:

:grinning:

Może wezme ze sobą strój Harry`ego to wyczaruję nam podium?
Albo nie. I tak damy radę… :grinning:

Dixi, o nocleg się nie martw - zaradzimy ale nie przyjmujemy pretensji od twojej wątroby