Yougtimer Party IV 29.03.2008

bylbym wdzieczny :sunglasses: a co do watraby hmmm ja z “pilotem” nie wiemy w ogole co to jest :grin:

HELMUT, pamiętaj o mnie :v; , ja przyjeżdzam bez pilota, więc moja wątroba nie będzie miała tego problemu :smiling_imp:

hmm i tu moje pytanie.. mozna startowac bez pilota? sie zastanawiam czy targac kogos (chociaz juz obiecalem) kto bedzie mi marudzil ze chce “postoj” czy cos :face_with_rolling_eyes: ja wsiadam i jade, zero marudzenia :grin:

nie trzeba mieć piszesz w zgłoszeniu wtedy BRAK.

P.S: jeszcze sie kolego nie zgłosiłeś :question: :exclamation: :bulb:

To jak przyjedziesz to w końcu sie dowiesz :laughing:

Panie, a Twojego zgłoszenia to ja nie widział jeszcze :face_with_rolling_eyes: co tak wolno :question:

Mati to będzie wuchta wiary, tej.

Wysłałem zgłoszenie, jako pilota wpisałem Adama, bo coś się chłopak nie mógł zdecydować a z miejscami krucho :grin:

Poza tym nie będzie problemu z postojami, siku, kupę, papieroska :laughing:

No i przy okazji dowiedziałem się, że moja 745 jest z 80’ a nie z 81’. Fajnie :sunglasses:

wysłałem trzy dni temu :face_with_rolling_eyes: , a co K@#$A nie doszło :cry:

łupsss chyba coś niedobrego ze mną sie dzieje ostatnio :v; :v; jesteś na liście :laughing:

P.S: A dawida co ma za 528? nie wystąpi ZDEZELOWANYM BMW SERII 5 ? :laughing:

to samo 5 tylko z nowym silnikiem 2,8 (fabrycznie nowym)
ale chłopaki to już teraz ławkę rezerwowych grzeją
Chyba biore się od jutra za jakąś przybudówkę :flushed:

1. Aaa takie jaja to petarda będze :sunglasses: ale to tylko blok nowy :sunglasses:
  2. myśle, ze +10aut nie robi róznicy
  3. Namiot wystarczy :laughing:

Miłosz kolega od manty startuje w najmocniejszej klasie mantą z 3.0 :sunglasses: zapowiada się ciekawie :face_with_rolling_eyes:

Ja chyba polecę siudemą ale ze szperą i stabilizatorem:D

:laughing: :laughing: :laughing:

A Dawid wstawil 2,8 zamiast 3,5 i jest zdziwiony bo auto chodzi dokladnie identycznie jak przed wymiana a liczyl ze bedzie mocniejsze, ot optymizm :slightly_smiling_face: Ja bede mial taki sam motorek ale jeszcze nie tej imprezie.

Mati wklej cala liste startowa.

hehe :laughing: :laughing: a prowadzi się lepiej :question: :u:

Listy wkleić tutaj nie mogę bo nie jest zakończona rekrutacja. Za ok. 1 tydzień będzie oficjalna lista, którą na pewno tutaj wkleję.

dostalem mejla :sunglasses:

to kto od “was” jedzie?

I jak panowanie ? przygotowani i zwarci :laughing: :question:
Szukałem w internecie prognozy pogody i znalazłem taką która nam odpowiada :sunglasses: :face_with_rolling_eyes: :smiling_imp:

ja tam juz dzis zaczolem walczyc z autem :stuck_out_tongue:
Poki co wymienilem palec, kopulke i swiece. Zostaly mi do wymiany wszystkie plyny i oleje, ustawic zawory, wymienic kilka uszczelek, wywazyc kola jakies tam paski itd itp i jade :grinning:

Ja to chciałem wpaść karminką na dotarciu co by obejrzeć wasze popisy ale jak bedzie taka pogoda to się nie wybiorę :confused: Cholerna zima…