Zbieram zamówienia na paski

zakupiłem w serwisie oryginalne szerokie paski. będę je klonował :smiling_imp: , ktoś byłby zainteresowany :sunglasses:

jaki wzór ?? :sunglasses:

jak to jaki :v; z tym, że będę też robił do kpl. pasek na przedni oryginalny spojler

jak sie wyrobię z remontem to ..biorę
po ile ??? :grinning:

masz kogoś z pewną reką do naklejenia

w końcu usiadłem i zrobiłem…

cana to 250 pln za boki, 300 pln boki + przedni spojler. montaż lub przesyłka gratis.
oczywiścię będzie to odpowiednio poprzycinane i pokryte folią transferową,
w celu łatwieszego naklejenia :sunglasses:

rób na magazyn, paski prędzej czy później sie przydadzą :slightly_smiling_face:

Macias, super że zrobiłeś paski ale można je zamówić z Nowej Zelandii komplet z przesyłką za 200zł. Przy cenie materiałów przebicie 500% to jest chyba dla starych znajomych sporawo..

to jeśli załatwisz mi materiały w takiej cenie, aby to była przebitka 500%, to biorę każdą ilość :pa:

p.s.
kiedyś wrzucałeś już chyba ten link i nikt nie był zainteresowany, poza tym wygląda mi to na sitodruk…

Co do zainteresowania to faktycznie nie wiem. No dobra, nie udało się wynegocjować rabatu więc niech zostanie, 300zł z Łodzi lub 200zł z Nowej Zelandii :grinning:

a jest to w kpl. z transferem :question: i montażem gratis :grin: , poza tym, ty też nie masz najniższych na rynku cen :v;

Rozumiem że chciałeś mi dogryźć? :smiling_imp: Tak czy owak, Macias, zapraszam, dla Ciebie będę miał nawet najwyższe ceny na rynku :wink: :piwko:

ależ oczy-wiście SIOSTRO :piwko:

hehe :slightly_smiling_face: sam zastanawiam się nad paskami tym bardziej że dysponuję ploterem tnącym mimaki 130cm szerokości i dostępem do wszelkich folii dostępnych na rynku w cenach hurtowych z dość dużym rabatem ( z naciskiem na mactac - oracal). Z wycinaniem jakichkolwiek rzeczy problemu nie ma, gorzej ze wzorem :grinning: Tyle że ten cały “BMW OEM specified high quality automotive 3M vinyl” oczywiście jeśli “musi” być oryginalny…

i nastały w końcu takie czasy… , że każdy ma ploter w domu :face_with_rolling_eyes:

ja nawet czasem mam dwa, jak kobita w domu :laughing:

e tam w domu :slightly_smiling_face: w pracy. W sumie to niezgorszy jest, z czujnikiem optycznym i współdziała z solventem też mimaki, więc naklejki drukowane o dowolnym kształcie, paski na tablice rejestracyjne etc można robić. Tylko po jaką cholerę :)? ten vinyl 3m nie powinien się wiele różnić od najlepszych obecnie folii samochodowych więc wierność oryginałowi chyba można by pominąć :wink:

folia M3 jest cieńsza i się po kilku latach kruszy. ja preferuję ORACAL. jedynie grafit HARTGE robię z MACTACA, bo jest metaliczny.

3m to niemiecki oracal tyle że gorszy jakościowo. A jakich serii używasz? samochodówek czy ekonomicznych?

3m to “niemiecki” (czyt. hamerykański), a ORACAL to z DDR-u :slightly_smiling_face:

chodziło mi o to, przynajmniej tak twierdzi mój kolega z Mactaca w warszawie, że 3mowskie folie robi oracal w niemcowni, przynajmniej vinyle. Kiedyś w sumie to tylko 3m był. Chociaż cholera ich wie. A co do cen folii to bdb jakości folia kosztuje nie więcej niż 27 zł - rabat za m2. a najtańsza to nie wiem, może 8 zł…

Jasny gwint :astonished: Droczyć sie o 100pln mając szóstki :question: Ja mam paski z ASO średnio po 52pln za szt i nikt nie dramatyzuje. Wyprodukujcie płytki do zegarów za połowe ceny ASO albo elektrozawory nagrzewnicy lub błotniki, wówczas będzie sie o co licytywoć… a o paski gdy co drugi ma ploter w domu…pfii :v;