kąpielisko z piaszczystą plażą i 90 m zjeżdżalnią wodną
molo z wypożyczalnią sprzętu wodnego
wypożyczalnia sprzętu sportowego i turystycznego
korty tenisowe
boiska do gier zespołowych
sauna
siłownia
stadnina koni
mini ZOO
stanowiska łucznicze
place ogniskowe
pole namiotowe
rowery go-carty
Szereg możliwości spędzenia czasu wolnego:
przejażdżki bryczką lub powozem ( zimą kuligi z pochodniami)
naukę jazdy konnej pod okiem wykwalifikowanych instruktorów
dla zaawansowanych jazda konna w terenie
dla dzieci przejażdżki kucami szetlandzkimi oraz mini powozem
ogniska z pełną obsługą i pieczeniem prosiaka
na specjalne życzenie zespół
Dodatkową atrakcją są lasy obfite w grzyby oraz zaciszne miejsca dla wędkarzy na brzegach dobrze zarybionego akwenu.
opłaty:
jazda konna 25 zł za godzinę
żaglówki 15 zł za godzine
kajak 9 zł za godzine
rowery wodne 12 zł za godzine
no, a teraz najważniejsze ceny noclegu:
domek drewniany 4 os. 180 pln
domek murowany 4 os. 350 pln
apartament 4 os. 250 w tygodniu 220 w weekend
apartament 2 os. 220 w tygodniu 180 w weekend
pokój 2 osobowy 180 w tygodniu 160 w weekend
od cen, przy grupie zorganizowanej, jest 10% rabatu, natomiast ostateczna cena będzie zależeć od liczby osób i negocjacji z sheryf’em , również cena wyżywienia jest do dogadania. śniadanie 17 pln, objad (kolacja) 18-30 pln
Nie wiem czy w tym czasie bedę miał urlop (własnie zmieniam pracę i w nowej firmie na urlop moge troche poczekać). Myślę, że w mojej sytuacji będzie kilka osób, które z chęcią by wzięły udział w zlocie ale obowiązki in to uniemozliwią. No ale pracujemy pon - pt więc sobotę i niedzielę można by spędzic razrm. Może teraz kiedy program imprezy dopiero jest omawiany warto się zastanowic nad tym aby część związaną strikte z 6 zaplanować na week-end?
Jeszcze jedna sprawa, zabieram tu głos a nie przedstawiłem się. Jestem nowy na tym forum. obecnie mam 628 z 84, którą kupiłem w 1999. Był to arlekin (blachy w kilku kolorach bo z róznych fur), odrestaurowałem go, wymieniłem silnik na 3,5 no i wio.
Wcześniej w latach 1992 -6 miałem 635 CSiA stylizowany na M.
Nieraz na ulicy spotykam kogoś innego w 6, coraz więcej nas jeździ w PL więc zacząłem szukać kontaktu i tak znalazłem to forum.
Może warto nagłośnić zlot w mediach? Fanem modelu jest Maciek Zientarski (był on 2-im właścicielem w PL mojej 6-teczki, ja zaś jestem 4-ty)
zabiore glos, kiedy juz wiekszosc zaglosuje - i dostosuje sie do terminu ktory wiekszosci pasuje. PIOTR - witaj na forum - co do mediow - na zloce chcemy sie dobrze bawic w swoim towarzystwie - media moga nas lekko stresowac - kontakty z ludzmi z branzy mamy - czekamy tylko na odpowiednia chwile…
No ja juz tym razem znam znacznie wiecej szczegulow niz poprzednim razem. Zajety i niemozliwy mam termin 11 lipca ale 6-9 lipca bez problemu moglbym byc. Smiesznym zbiegiem okolicznosci sesja ktora trwa od 22 lipca w tym roku bedzie oznaczac dla mnie dopiero egzaminy od 28 czyli pomimo wczesnoiejszego halasu ktory robilem termin na 20-25 lipca tez nie stanowi problemu a wrecz prezentuje mi sie w tej chwili lepiej.
Krotko mowiac jak chodzi o moja osobe to przy zalozeniu , ze terminy sie nie zmienia jestem na 100% - ewentualnie nie na cale 5 dni. Niestety takiej pewnosci nie ma jeszcze co do mojej drugiej polowy, u niej jeszcze nie wszystkie terminy sa jasne.
Juz sie ciesze bo juz sie balem…
Ten osrodek kosztuje tyle co w Niemczech , chyba juz powoli nic nie jest tanie … O namiotach pisales powaznie??
co do cen - wyzwienie mozemy sobie sami kombinowac, tym bardziej ze w domkach sa kuchnie, mysle ze znajdziemy najrozsadniejsze rozwiazanie, aby dla nikogo kwestie finansowe nie byly problemem i przyjechalo jak najwiecej osob…
nie no cena jest wysoka za noclegi, ale nie az tak wysoka zeby mnie odstraszyc nie mamy zlotow co miesiac, a o namiot pytalem zupelnie przy okazji i calkiem powaznie, lubie wyjazdy pod namioty… Jak mowisz o aneksie kuchennym to i standart pewnie do ceny adekwatny.
My będziemy, ale niestety jak zwykle nic nie możemy bukować ani deklarowć do końca (taka praca ), jak nie będzie wolnych miejsc to zabierzemy przyczepkę .To którzy z Was wymontowali haki ?poproszę sztuk jeden.
sieka! z mila checia bym sie sqsil! dopiero 6 lipca bede w kraju wiec dajcie znac jaki termin i do kiedy bedziecie.z opisu wynika ze niezly wypas tam jest! jak pierwszy termin to z samego rana 7 moglbym wyruszyc.pozdrawiam
dla mnie bomba, a czy 7-czke wpuścicie? jak nie to może bym szybko kupił jakies 6-ść, a tak powaznie to w tej chwili ciężko mi co kolwiek powiedzieć ale mam na uwadze i bedę robił wszystko żeby zajechać na zlot i dobrze się z kolagami (jak zawsze) pobawić. Kuba, Kuba…ja Ci mówię, znowu damy…