Zlot 2006...

plan jest taki:

Ośrodek WAWRZKOWIZNA koło Bełchatowa.

Na terenie ośrodka znajdują się:

• kąpielisko z piaszczystą plażą i 90 m zjeżdżalnią wodną
  • molo z wypożyczalnią sprzętu wodnego
  • wypożyczalnia sprzętu sportowego i turystycznego
  • korty tenisowe
  • boiska do gier zespołowych
  • sauna
  • siłownia
  • stadnina koni
  • mini ZOO
  • stanowiska łucznicze
  • place ogniskowe
  • pole namiotowe
  • rowery go-carty

Szereg możliwości spędzenia czasu wolnego:

• przejażdżki bryczką lub powozem ( zimą kuligi z pochodniami)
  • naukę jazdy konnej pod okiem wykwalifikowanych instruktorów
  • dla zaawansowanych jazda konna w terenie
  • dla dzieci przejażdżki kucami szetlandzkimi oraz mini powozem
  • ogniska z pełną obsługą i pieczeniem prosiaka
  • na specjalne życzenie zespół

Dodatkową atrakcją są lasy obfite w grzyby oraz zaciszne miejsca dla wędkarzy na brzegach dobrze zarybionego akwenu.

opłaty:

• jazda konna 25 zł za godzinę
  • żaglówki 15 zł za godzine
  • kajak 9 zł za godzine
  • rowery wodne 12 zł za godzine

no, a teraz najważniejsze :face_with_rolling_eyes: :arrow_right: ceny noclegu:

• domek drewniany 4 os. 180 pln
  • domek murowany 4 os. 350 pln :astonished:
  • apartament 4 os. 250 w tygodniu 220 w weekend
  • apartament 2 os. 220 w tygodniu 180 w weekend
  • pokój 2 osobowy 180 w tygodniu 160 w weekend

od cen, przy grupie zorganizowanej, jest 10% rabatu, natomiast ostateczna cena będzie zależeć od liczby osób i negocjacji z sheryf’em :smiling_imp: , również cena wyżywienia jest do dogadania. śniadanie 17 pln, objad (kolacja) 18-30 pln

podsumowując poprzedni usunięty przeze mnie temat zlotu oraz ustalenia ze spotkania w toronto:

1. zlot odbędzie się,
  2. miejsce j/w,
  3. jeszcze raz proszę o rozważenie ternimu,
    (początek lipca będzie jednak bardziej owocny w uczestków)
  4. decydujemy się na domki drewniane:
    (na dole jest salon z TV + kuchnia z wyposażeniem + łazienka, a na górze cztery łóżka)
  5. oczywiście jak ktoś chce jest możliwość także wynajęcia pokoju w hotelu, rozbicia namiotu, spania “na waleta” lub pod samochodem :grinning:

szegółowy program zlotu już wkrótce…

Nie wiem czy w tym czasie bedę miał urlop (własnie zmieniam pracę i w nowej firmie na urlop moge troche poczekać). Myślę, że w mojej sytuacji będzie kilka osób, które z chęcią by wzięły udział w zlocie ale obowiązki in to uniemozliwią. No ale pracujemy pon - pt więc sobotę i niedzielę można by spędzic razrm. Może teraz kiedy program imprezy dopiero jest omawiany warto się zastanowic nad tym aby część związaną strikte z 6 zaplanować na week-end?

Jeszcze jedna sprawa, zabieram tu głos a nie przedstawiłem się. Jestem nowy na tym forum. obecnie mam 628 z 84, którą kupiłem w 1999. Był to arlekin (blachy w kilku kolorach bo z róznych fur), odrestaurowałem go, wymieniłem silnik na 3,5 no i wio.
Wcześniej w latach 1992 -6 miałem 635 CSiA stylizowany na M.
Nieraz na ulicy spotykam kogoś innego w 6, coraz więcej nas jeździ w PL więc zacząłem szukać kontaktu i tak znalazłem to forum.

Może warto nagłośnić zlot w mediach? Fanem modelu jest Maciek Zientarski (był on 2-im właścicielem w PL mojej 6-teczki, ja zaś jestem 4-ty)

zabiore glos, kiedy juz wiekszosc zaglosuje - i dostosuje sie do terminu ktory wiekszosci pasuje. PIOTR - witaj na forum :slightly_smiling_face: - co do mediow - na zloce chcemy sie dobrze bawic w swoim towarzystwie - media moga nas lekko stresowac :slightly_smiling_face: - kontakty z ludzmi z branzy mamy - czekamy tylko na odpowiednia chwile… :laughing:

No ja juz tym razem znam znacznie wiecej szczegulow niz poprzednim razem. Zajety i niemozliwy mam termin 11 lipca ale 6-9 lipca bez problemu moglbym byc. Smiesznym zbiegiem okolicznosci sesja ktora trwa od 22 lipca w tym roku bedzie oznaczac dla mnie dopiero egzaminy od 28 czyli :slightly_smiling_face: pomimo wczesnoiejszego halasu ktory robilem termin na 20-25 lipca tez nie stanowi problemu a wrecz prezentuje mi sie w tej chwili lepiej.

Krotko mowiac jak chodzi o moja osobe to przy zalozeniu , ze terminy sie nie zmienia jestem na 100% - ewentualnie nie na cale 5 dni. Niestety takiej pewnosci nie ma jeszcze co do mojej drugiej polowy, u niej jeszcze nie wszystkie terminy sa jasne.

Juz sie ciesze :slightly_smiling_face: bo juz sie balem…

Ten osrodek kosztuje tyle co w Niemczech :astonished: , chyba juz powoli nic nie jest tanie :frowning: … O namiotach pisales powaznie?? :slightly_smiling_face:

co do cen - wyzwienie mozemy sobie sami kombinowac, tym bardziej ze w domkach sa kuchnie, mysle ze znajdziemy najrozsadniejsze rozwiazanie, aby dla nikogo kwestie finansowe nie byly problemem i przyjechalo jak najwiecej osob… :slightly_smiling_face:

:wink: byłbym czarną owcą na zlocie :stuck_out_tongue: swoim “335csi” :stuck_out_tongue_winking_eye: hehe

niestety nie bedzie mnie w tym czasie w polsce :confused:

nie no cena jest wysoka za noclegi, ale nie az tak wysoka zeby mnie odstraszyc :slightly_smiling_face: nie mamy zlotow co miesiac, a o namiot pytalem zupelnie przy okazji i calkiem powaznie, lubie wyjazdy pod namioty… Jak mowisz o aneksie kuchennym to i standart pewnie do ceny adekwatny.

Balticblaumetallic bedzie do tego czasu gotow??

Ja będę na 100% bez względu jaki termin zostanie wybrany.

My będziemy, ale niestety jak zwykle nic nie możemy bukować ani deklarowć do końca (taka praca :smiling_imp: ), jak nie będzie wolnych miejsc to zabierzemy przyczepkę :wink: .To którzy z Was wymontowali haki ?poproszę sztuk jeden.

hehe fajny pomysl - tylko ja nie mam jeszcze swojej 6 :stuck_out_tongue: - mam nadzieje ze do czasu kiedy to sie stanie takie wypady beda nadal organizowane :grinning: hyhy

…zycze udanej zabawy :grinning:

sieka! z mila checia bym sie sqsil! :grinning: dopiero 6 lipca bede w kraju wiec dajcie znac jaki termin i do kiedy bedziecie.z opisu wynika ze niezly wypas tam jest! jak pierwszy termin to z samego rana 7 moglbym wyruszyc.pozdrawiam

Mnie a właściwie Ewie pasuje 20-25

dla mnie termin obojętny ale nie wiem jak z Sylwią

Mam tak samo :wink:

a co z lotniskiem?

samolotem na zlot :question: :question: :question:

dla mnie bomba, a czy 7-czke wpuścicie? jak nie to może bym szybko kupił jakies 6-ść, a tak powaznie to w tej chwili ciężko mi co kolwiek powiedzieć ale mam na uwadze i bedę robił wszystko żeby zajechać na zlot i dobrze się z kolagami (jak zawsze) pobawić. Kuba, Kuba…ja Ci mówię, znowu damy…

jakie damy Adaś :question:
jest coś o czym nie wiem :question:

Ceny niskie nie sa ale sie pisze na ta imprezke. Co prawda nie 5-cio dniowka,lecz tylko weekend,ale zawsze cos.