Zlot 2006...

Tak samolotem…
będzie to lotnisko czy nie?

lotnisko jest pod częstochową :laughing:

@Macias - nie potrzebuję głupich odzywek - zapytałem się powaznie czy załatwicie jakies lotnisko i jest problem żeby prosto odpowiedzieć.

to nie jest głupia odpowiedź, spojrzyj na mapę :exclamation: , natomiast jeśli masz wolne 7k pln, to mogę wypożyczyć profesjonalny sprzęt TAG HEUER do pomiaru czasu :exclamation: :exclamation:

myślę że na tym zlocie możemy sobie odpuścić lotnisko - które mamy co roku w Koszalinie - zlot raczej krajoznawczy niż “wyczynowy” :laughing:

Jestem za!! - 6 jest autem sportowym ale tez luksusowym pelnym gracji i stylu, nie musimy sprowadzac kazdego zlotu do pomiaru przyspieszen i szerokich poslizgow, takie rzeczy wychodza pozatym czasami tak czy tak przy okazji :grinning:

więc podsumujmy po raz kolejny:

1. zlot odbędzie się 20-25.07.2006 r.,
  2. miejsce j/w,
  3. decydujemy się na domki drewniane:
    (na dole jest salon z TV + kuchnia z wyposażeniem + łazienka, a na górze cztery łóżka)
  4. oczywiście jak ktoś chce jest możliwość także wynajęcia pokoju w hotelu, rozbicia namiotu, spania “na waleta” lub pod samochodem (postaram się to tak z organizować, żeby wszystkich było na to stać :bulb: )

jest także pełna dowolność jeśli chodzi o wyżywienie i termin pobytu :exclamation:

DLA ZDECYDOWANYCH:
poproszę więc o przelew 50 pln (od osoby) zaliczki na konto:

eKONTO
55 1140 2004 0000 3102 1642 8537

tytułem: zlot 2006 - termin…

Ja i Ewa 20-25 nie tylko ze wzgledow finansowych jesli bedzie to mozliwe bez komplikacji dla organizatorow to pod namiot.

A w sumie to poczatkiem postu mialo byc , ze juz przelalem ale okazuje sie ze z PEKAO SA bez nazwiska odbiorcy sie nie da…

wpisz cokolwiek :arrow_right: np. maciej żurek :smiling_imp:

Juz przelane :grinning:

Ok. czyli w końcu po 5 chyba postach uzyskałem odpowiedź na nurtujące mnie pytanie.

A wystarczyło dobrze się wczytać, żeby wywnioskować, że nie będzie lotniska :laughing:

Wczytywałem sie Adaś.
Ale chciałem się upewnić

a do kiedy wpłaty maxymalnie :question:

ja robię przelew za ewę, grubego, martę i siebie :wink:

Spoczko :bulb: Kto pyta nie bądzi :bulb:

kopyta wielbłądzi zanczy :sunglasses:
a teraz dalej, na zlocie będzie podobnie do tego co było w np. Kotlinie Kłodzkiej, grilowanie, podróżowanie, rodzinne pogadanki, piwkowanie, zwiedzanie okolicy, bezustanne oglądanie autek :wink: chyba mi się już podoba :laughing:
jak znam życie to będzie to wymagało jeszcze obdzwonienia większości, ale proszę żeby wszyscy wzięli pod uwagę, że nie wrócił nikt nigdy z takiego wyjazdu i powiedział, że było do d… :laughing:

dobrze by było, abyście uporali się z wpłatami do końca miesiąca oraz określili się, czy zamawiamy jakieś posiłki (np. samo śniadanie) proszę także o uaktualnienie postów w temacie forum E24 :: Zobacz temat - LISTA "OBECNOSCI" ZLOT 2006 jeśli się coś zmieniło. :arrow_right: post ten będzie podstawą do rezerwacji miejsc :exclamation: :exclamation:

Ogolny program wycieczki przedstawi Macias - jako czlowiek z tamtego podworka. Oprocz biesiad i atrakcji miejscowych planowane sa: wycieczki krajoznawcze, sesje fotograficzne do kalendarzy i innych periodykow w starej Lodzi (fabryki, uliczki itp.), jakies wypasione muzeum w Lodzi, lans na Piotrkowskiej (Macias zalatwi cos moze w urzedzie miasta) a na miejscu bedzie wyscig na 1/4 mili na rowerach wodnych :laughing: … i takie tam kulki z farba :slightly_smiling_face:
Qurka - jak mi sie teskni za waszymi pyskami :slightly_smiling_face: bo takie fajne ludziska jesteśta :laughing: i bede se mogl do was poszczelać kulkamy :slightly_smiling_face: (duzo kulek)

Siemka po latach milczenia.

Termin jest git i prawdopodobnie sie przytoczymy na piatko-soboto-niedziele.

W sprawie rezerwacji jeszcze sie odezwe.

Pa.

sieczka jestem w domu 6 lipiec wiec ten termin od 20-25 pasuje! kase przesle w lipcu.rezerwuje 1 domek :grinning: