Zlot 2006...

widzę, że na chwilę obecną na zlocie będą

1. ja + żona + 6 + junior :laughing:
  2. Miłosz + żona + 6…

co z zaliczkami :question: :question: :question:

Niestaty nie jestem w stanie określić na tą chwile mojej obecności. Nowa pracy mnie bardzo ogranicza i ciężko jest mi coś zaplanować. Postaram się dołączyć chociaż na weekend. A gdzie sie prześpie jest mi to obojętne, chce tylko do Was dołączyć. :open_mouth:

Będę na tę chwilę na 100% na sam weekend (piątek, sobota, niedziela) - jednak nic nie bukuje i nie wpłacam zaliczki bo w życiu bywa różnie - już się zdąrzyłem o tym przekonać,.

a czy jako grupa zorganizowana mamy zniżkę na te domki?

im wiecej osob sie zdeklaruje tym wieksza znizka :slightly_smiling_face:

I D E N T Y C Z N I E wyglada moja sytuacja

--------‘’-----------

10% dają na dzieńdobry

Masz ci los. Reklamuję blache u mechanika, który robił renowacje mojego maleństwa i termin jest na koniec lipca :smiling_imp: . Jeśli przyjadę to tylko pokibicować i to nie BMW a MB w123T (ale za to, po WIELKICH przeróbkach :smiling_imp: )

Z silnikiem M30 :question: :wink:

Przed chwilą przelałem pieniązki :sunglasses:

wy tu gadu-gadu, a więcej wpłat ni widu ni słychu :flushed:

p.s.
adaś :arrow_right: haracz doszedł…

Dokładnie :exclamation:

jadę z Sylwią i z dzieckiem ale my chcemy pod namiot :sunglasses:

ile mam wysłać pieniędzy :question:

Już coś wiadomo :question:

Cze.

Zarezerwowalismy sobie 2 dwojki w hotelu bo domkow tylko na weekend nie wynajma. Pytanie do organizatorow:

• Czy mamy jakies znizki w tym osrodku w zwiazku ze zlotem?? Jezeli tak to trzeba podac Pani jakis znak-haslo, dokonac samozapalenia czy cos??
  • Czy pomimo wlasnoustnej rezerwacji mamy Ci wyslac jakas zaliczke?

Przybywamy w 4 osoby jednym autem bez tylnego spojlera… :frowning:

gdybyś napisał do mnie, to zarezerwowałbym ci domek na sam weekend :face_with_rolling_eyes: , więc jeśli chcesz czekam na info :bulb:

oto kilka fotek:

1. “salon”
  2. sypialnia
  3. “kuchnia”
  4. boiska
  5. kapielisko
  6. przystań

program imprezy wygląda tak:

1. czwartek
  • przyjazd i zakwaterowanie (skład raczej skromny :face_with_rolling_eyes: )
  1. piątek
  • dojeżdza znakomita większość uczestników
  • oglądanie szuchy adama, impreza integracyjna
  1. sobota
  • śniadanie
  • wycieczka po muzeach i fabrycznej łodzi (prawdopodobnie załatwie przewodnika) oraz sesja zdjęciowa
  • wieczór na pietrynie i/lub powrót na grilla (do ustalenia)
  1. niedziela
  • jakaś wycieczka plenerowa (spała, rogów, łęczyca itp.)
  1. poniedziałek
  • gry i zabawy zespłowe :wink: zabierzcie rakiety do tenisa i piłki do kosza :smiling_imp:
  1. wtorek
  • :cry:

Major z miasta Łodzi pochodzi… Żałuje że raczej nie dam rady przyjechać… Chyba że u rodziny przenocuje :grinning:

wszyscy jesteśmy jedną wielką patogiczną rodziną, więc ktoś powinien cię przyjąć pod swój dach (musisz mieć tylko swój materac, śpiwór i szczoteczkę… :grinning: )