Zlot 2006...

jak to szczoteczkę? a po co?..to trzeba się myć…kude jak na kolonii… eeee to nie jade

Tak, musimy się wspierac… Wszyscy jesteśmy w końcu chorzy :grinning:
Co do szczoteczek itede, da się załatwić :grinning: Tak przy okazji, zawsze chciałem przenocować, mając piękny M30 nad głową :grinning:

Dzisiaj wysypała mi się automatyczna skrzynia biegów w CS2. Na szczęście mam dwie takie w zapasie więc jutro zabieram się do przekładki :face_with_rolling_eyes:

Uwielbiam te nasze cuda - ja od dwoch tygodni sprawdzam i wymyslam co rusz nowy problem.
Taka choroba :wink:

P.S. Powodzenia z wymiana Adam - bo nie bedzie ulgi - w koncu Twoje auto to jeden z “gwozdzi” programu :laughing:

Tia :astonished: Jedna z zapasowych skrzyń okazała się szrotem. Dzisiaj walka z drugą :face_with_rolling_eyes: Trzymajcie kciuki, żeby była ok :bulb:

To co nie zabierasz się ze mną?

Zabiorę się z Tobą, ale pytanie gdzie przenocuje. Rodzina odpada…

Chyba że tak jak w Hradcu. Noc w 6, coś pięknego :slightly_smiling_face: No i nikomu wozu nie skroją :grinning:

przecież mówiłem, że miejsca na podłodze w “salonie” jest dość :smiling_imp:

E tam jakoś damy rady.

Po dwóch dniach walki w kanale udało się i szucha jeździ jak zła :bulb:

oklaski…

Dzieks :sunglasses:
Szucha nie lubi długo stać nie używana :bulb:

A widziałeś nie trza za dużo cynkować 325 :wink:

moi drodzy parafianie…

już za 7 dni o tej porze BIG Grill nach Wawrzkowizna :smiling_imp:

Cze.
Dasz jeszcze rade?
Czy mozesz podac mi numer do siebie?
Zadzwonie - bedzie latwiej.

Narka.

Ja nie musze wymyslac, w kilka dni przed zlotem pekla mi rura wydechowa zaraz za kolektorem, padla calkiem jedna poduszka pod skrzynia biegow, zatarl mi sie wentylator klimy i chyba wnet calkowicie przestanie dzialac wspomaganie kierownicy… kochaniutka szucha, protest czy co??

Ale spokojnie, z pierwszymi trzema problemami powinienem sie uporac jeszcze dzis, a wspomaganie to przecierz tylko dodatkowy nadmiar luksusu :laughing:

oj kapryśne są… :slightly_smiling_face:

Cześć!Przewidujecie w niedzielę w którymś miejscu małą lanserkę,aby można było obejrzeć Wasze cudeńka?Może udałoby mi się gdzieś dojechać.

Mam do was pytanie. Bede rozmawial z DAS- moze zaproponowac im, zeby ich przedstawiciel wpadl na zlot i wyjasnil zaley i koszty ich ubezpieczenia. Mysle ze godzine na to moglibysmy (w tym naszym napietym charmonogramie) poswiecic?..
Co Szanowni Czlonkowie na to?