Gdzie organizujemy zlot? Na Mazurach jestem w stanie coś (mam nadzieję interesującego) zorganizować. Mam tam znajome firmy, które organizują tam dużo imprez - więc wiedzą co, gdzie jak i za ile
Może za wcześnie, ale jeśli uzgodnimy miejsce, można będzie określić termin, podczas którego dzieje się coś interesującego w okolicach zlotu.
Gorg, czemu nie głosujesz
![]()
bo jak będzie kicha, to będzie na niego ![]()
poniewaz jestem w stanie pojechac wszedzie - jak szucha pojawi sie pod moim dupskiem to nie wiem kiedy ja zatrzymam
kliklem na Mazury… ![]()
hehehehe…jak szuche dorwiesz, to na Mazury przez Jelenią G. i Sczecin pojedziesz…na pewno ![]()
To ja jako patriota lokalny zapytam dlaczego ankieta nie uwzględnia mazowsza ??
Zalety:
- jest na środku mapy więc wszystkim byłoby blisko.
- jest tu spora reprezentacja naszego forum więc można by wiele rzeczy zorganizować
- jeszcze nigdy nie było ogólnopolskiego zlotu na mazowszu
- nie mógłbym się wtedy wykręcić i musiałbym w końcu postawić Grubemu tą finkę

Wady: - ekipie miejscowej nie dałoby się tego połączyć z wyjazdem na wakacje
- nie ma tych wszystkich “atrakcji” turystycznych
I wszystko jasne ![]()
Za to są inne - mniej oklepane ![]()
morza nie ma - szóstki nie lubią słonej wody
gór nie ma - wspinaczka to raczej bez samochodów tak czy inaczej
jeziora są tylko mniejsze i mniej jest komarów
Ja obstawiam mazury. Jeziorka, klimacik piweczka nad brzegiem przy grilowaniu kiełby to jest to. No i można pożyczyć coś do pływania ![]()
mozna dolaczyc mazowsze - ale jak dla mnie - tu nic ciekawego nie ma - dobrze polaczyc zlot z wrazeniami estetycznymi, a tych mi brakuje w tym regionie…
No chyba ze zalezy nam na klimatach industrialnych i zorganizujmy zlot w Warszawie (korki, Palac Kultury, ZOO, Centra Handlowe :), Stare Miasto, lotnisko na Bemowie, korki, Wilanow, Zalew Zegrzynski, Puszcza Kampinoska, metro, muzea motoryzacji, pole golfowe, gokarty, korki, TVN TURBO
? )
Kto za! ![]()
Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu :v;
milosz … oni chca znowu nas na biale niedziwedzie wyciagnac … to moze wielkopolska … tam tez sa wspaniale lasy i jeziora … poza tym nie lubie zwiedzac na kacu .
Dlaczego wam Mazowsze się kojarzy tylko z Warszawą
. Znam osobiście kilka ciekawych miejsc typu jeziora gdzie jest bardziej kameralnie niż na mazurach. Poza tym to Płock jest stolicą Mazowsza ![]()
A pępkiem polski jest Łódź ![]()
fakt .. wizyta w petrochemi moze miec wielkie zalety … ![]()
I mówię poważnie. Warszawa to taki odzdzielny twór który jakoś wyrósł obok. Jak Płock był stolicą Polski to po Warszawie jeszcze żubry biegały (a jak dobrze wszyscy wiemy, występują w puszczy).
A petrochemia… no cóż niestety w Płocku paliwo jest droższe niż w W-wie i to znacznie. Ale robię offtopic. Mam to co chciałem czyli pytanie w ankiecie i tym ucinam dyskusję. Jeżeli komuś zależy na zapoznaniu sie z urokami mazowsza to proponuję oddzielny temat.
Zbyszku, przestań się droczyć… Chcielismy zasad więc je mamy ![]()
A poważnie
Zaproponuj coś
Jesli będzie to atrakcyjna i konstruktywna oferta
Wówczas na pewno znajdą się chętni ![]()
no na razie proponuję ogólnikowo jako dodatek do ankiety. Myślę że moja propozycja nie odbiega od pozostałych w ankiecie jeśli chodzi o szczegóły ![]()
no ale tą ankietę to by trza od nowa ustawić bo po tych zmianach to nie będzie zgodna z nadziejami niektórych ![]()
no to i ja zaglosowalem
nie bede sie wypowiadal bo miejsce jest na 2 planie wazne jest kto bedzi i jaka bedzie zabawa ![]()