moi drodzy, proponuję na razie wypowiedzieć się w innej kwestii
wiadomo, iż nasz coroczny pierwszy zlot (otwarcie sezonu) to majówka w toronto, tak więc na wstępie propozycji wspólnego zlotu z bmw6club.cz (do której jak najbardziej się przychylam, bo uważam, że na toronto totalnie szkoda czasu) chciałbym zapytać się jak będzie z frekwencją są to dwa spotkania w jednym miesiącu i na pewno spowoduje to sporo zamieszania w naszych szeregach, a myślę, że większość z nas chciałaby się spotkać w jak największym gronie :piwko:
Co do terminu wyjazdu do Czech w maju to nie bede sie wypowiadal - od 02.05 do 15.05 jestem w Hiszpanii (a myslalem ze ominie mnie tylko Toronto - ktore zaczyna tez mnie draznic - nawet jesli chodzi tylko o pretekst do spotkania - mysle ze na odpalenie sezonu mozemy sobie znalezc lepsze miejsca)
Dla mnie Czechy w Maju OK, do toronto mam niedaleko, ważne jest tylko spotkanie z kumplami i fajna atmosfera, ale jeśli miałbym już wybierać to napewno Czechy lepszy klimat i więcej 6 napewno będzie NO I ZAWSZE TO COS NOWEGO
Jeśli chdzi o nas to na początku czerwca spodziewamy się wyklucia następnego członka rodziny dlatego wyjazdy od maja do lipca mogą być problematyczne. Ale ja główny zlot byłby w sierpniu to pewnie damy radę.