ZLOT 6.com.pl'2008

Tak cicho jakoś w tym roku o zlotach.
Oprócz tego, który będzie z klubem z Czech i Niemiec- organizujemy sobie jakiś klubowy?
Myślę o takim długo weekendowym - jakieś 5 dni może…
Propozycje, sugestie, veto… ?
Ja bym chciał w górach! :slightly_smiling_face:

może ponownie kotlina?, albo szklarska??

p.s.
gorgu, a poza tym sklej najpierw jakąś szuchę i zacznij przyjeżdzać na spoty dalej niż kilka km od domu, a jakieś miejsce się juz wymyśli :v:

nie mogłeś się powstrzymać… :v: :grin: - spoko - szucha będzie!

Może być szklarska, butelkowa…mnie bez róznicy :sunglasses:

chyba za dwa sezony :slightly_smiling_face: … no nie adaś :question: :laughing:
moze tak jak proponowal helmut okolice poznania :question:

Ja proponuje malownicze tereny Yorkshire Dales, kręte, świetnie wyprofilowane drogi i nieziemskie widoki. Naprawde niedaleko od miejsca gdzie mieszkam :stuck_out_tongue:

Wczoraj mnie odwiedził i błagał o wybaczenie :laughing:

Zajefajna pomysła :u:

Może jakąś szkółkę na torze da rade zorganizować :face_with_rolling_eyes:

o, to przemawia w znacznej mierze za poznaniem :piwko:

oooo to to to… :bulb:

raczej uuuuuutututututututututu :laughing:

a może tak by integracyjny zlot??
e12-e28.pl & 6.com.pl ?? wiecej uczestnikow=mniejsze koszta :v:

ale nie tolerujemy gazu :sunglasses: jakby co :grin: :laughing:

jak, nie :question: :question: :exclamation: :exclamation: - tolerujemy ale tylko ten obok hamulca - i tylko wteddydydydydydydydydy kiedydydydydydydydydy jest wsiśniętytytytytytytytyty do dechychychychychychychychychychy… :grin:

No może troszkę źle się wyraziłem :u: rutututututu :laughing:

spoko, u nas Miłosz czuwa :grinning:

ale na torze są planowane jeszcze dwa spotkanie jak w ostatni weekend :sunglasses:

może dobrzea zachować tradycję zwiedzania i pojawiania się dużą grupą w nietypowych, niewielkich miasteczkach, do których w normalnych okolicznościach przyrody nikomu nie przyszłoby do głowy się zjawić :face_with_rolling_eyes:

Góry moim zdaniem fajowo, generalnie południe - nawet może być w okolicach Ustrzyki, Krynica :sunglasses:

Pamiętam podróż na Srebrną Górę i trasa z okolicą bardzo mi się podobała :grinning:

Albo Kotlina Klodska. To mam kawalek.

Noo…Kłodzko, Polanica, Kudowa, Duszniki, Kamieniec, Paczków - fajne klimaty :bulb:

Hmm.
Fajnie też jest w okolicach jeziora nyskiego i otmuchowskiego.

Będę śledził temat. Po przejechał bym sie na wasz zlocik pooglądać ładne szóstki.

P.S. Mam nadzieję, że w razie czego nie zostanę zlinczowany jak przyjadę E28 :lup:

Pozdrawiam