Czyli zainteresowanie jest a więc przeklejam z zeszłego roku :
Oficjalnie zlot rozpoczynamy w piątek po południu grillem (lub ogniskiem)
w sobotę rano śniadanko, potem plażowanie, żeglarstwo, windsurfing itd. przejazd po okolicy (Sierakowski park krajobrazowy) powrót na melinę, obiadek,plażowanie itp… następnie grill i imprezka, (sprzęt grający jest, zabrać ulubione płyty)
Niedziela rano śniadanko, potem plażowanie (kacowanie) obiadek u nas i znów plażowanie i …koniec
Co do kosztów:
Posiłki:
śniadanka 12 zł osoba, obiad (grill) 22 zł osoba . kawa z ekspresu ciśnieniowego 5zł (dzieci to już indywidualnie uzgodnimy co i jak)
Spanie ceny w zasadzie zostawimy takie same:
Apartament dwupokojowy - 150 zł doba
Apartament jednopokojowy 3 szt- 110 zł doba - wszystkie zarezerwowane
pokój - 90 zł doba
przyczepa - 70 zł doba
dwa niedokończone apartamenty (spanie na kalimatach lub łóżkach ale bez łazienek. Łazienka do dyspozycji u nas na dole i na sali. 15 zł doba za osobę.
To tak by pokryć szambo, prądy i inne takie tam…
To by było tyle
Ja by co jestem do dyspozycji.
501038866
Tak.. jedną pobrałem …potem mi przeszło…ale kiedyś dojdziemy do tego że zaliczki będą pobierane w kwocie podwójnej, reszta do zwrotu na miejscu po przyjeździe.
No i już po wszystkiemu. Dzięki wszystkim za fajną atmosferę. Pogoda zgodnie z zamówieniem była super. Pozdrowionka i do zobaczenia (może za miesiąc u chłopaków na wyścigach).
Dzięki za spotkanie,
W końcu do trzech razy sztuka - cieszę się że za trzecim podejściem udało się dotrzeć i wspólnie spędzić czas.
Mnie się wydaje że do tego były jeszcze potrzebne te magiczne okulary a jak się już odnalazły to M635 stała “pod słońce” więc nie było sensu cykać słabej fotki