Zlot Mylin 2016 r.

Czyli zainteresowanie jest a więc przeklejam z zeszłego roku :sunglasses: :

Oficjalnie zlot rozpoczynamy w piątek po południu grillem (lub ogniskiem)

w sobotę rano śniadanko, potem plażowanie, żeglarstwo, windsurfing itd. przejazd po okolicy (Sierakowski park krajobrazowy) powrót na melinę, obiadek,plażowanie itp… następnie grill i imprezka, (sprzęt grający jest, zabrać ulubione płyty)

Niedziela rano śniadanko, potem plażowanie (kacowanie) obiadek u nas i znów plażowanie i …koniec

Co do kosztów:
Posiłki:
śniadanka 12 zł osoba, obiad (grill) 22 zł osoba . kawa z ekspresu ciśnieniowego 5zł :grinning: (dzieci to już indywidualnie uzgodnimy co i jak)

Spanie ceny w zasadzie zostawimy takie same:

1. Apartament dwupokojowy - 150 zł doba
  2. Apartament jednopokojowy 3 szt- 110 zł doba - wszystkie zarezerwowane
  3. pokój - 90 zł doba
  4. przyczepa - 70 zł doba
  5. dwa niedokończone apartamenty (spanie na kalimatach lub łóżkach ale bez łazienek. Łazienka do dyspozycji u nas na dole i na sali. 15 zł doba za osobę.

To tak by pokryć szambo, prądy i inne takie tam…

To by było tyle
Ja by co jestem do dyspozycji.
501038866

pozdr
Helmut

Czy są jeszcze miejsca? Termin nadal aktualny 28.08.2016. Chętnie bym się dopisał jak można…

Jak w poście powyżej. Duży apartament wolny, lub własna kalimata i śpiwór…

Niestety muszę zrezygnować z weekendu. Praca :angry:

Helmut, a nie miało być zaliczek w tym roku? :slightly_smiling_face:

Tak.. jedną pobrałem …potem mi przeszło…ale kiedyś dojdziemy do tego że zaliczki będą pobierane w kwocie podwójnej, reszta do zwrotu na miejscu po przyjeździe. :sunglasses:

Dobra motywacja :slightly_smiling_face:

No dobra … to już w przyszłym tygodniu do środy poproszę o ostateczne deklaracje przyjazdu wraz z ilością osób co bym wiedział ile towaru nakupić…

pozdr
Helmut

Jedna osoba dorosła i dwie nieletnie :-D. I zapomniałem jeszcze jedna M635 CSI

No i już po wszystkiemu. Dzięki wszystkim za fajną atmosferę. Pogoda zgodnie z zamówieniem była super. Pozdrowionka i do zobaczenia (może za miesiąc u chłopaków na wyścigach).

Dzięki!

a zrobił ktoś chociaż jedno zdjęcie tej M635? :laughing:

Tego było mi trzeba, dzięki za wszystkie atrakcje, Kacper dopytytuje kiedy następny zlot :-).

zdjęcia m635? założę się, że nikt nie zrobił :slightly_smiling_face:

Nikt nie zrobił zdjęcia bo nikt nie zabrał profesjonalnego aparatu fotograficznego :grinning:

takiego ze specjalnym profesjonalnym filtrem :sunglasses:

Dzięki za spotkanie,
W końcu do trzech razy sztuka - cieszę się że za trzecim podejściem udało się dotrzeć i wspólnie spędzić czas.

Mnie się wydaje że do tego były jeszcze potrzebne te magiczne okulary :wink: a jak się już odnalazły to M635 stała “pod słońce” więc nie było sensu cykać słabej fotki :slightly_smiling_face:

ja mam, ja mam, ja mam :hmm:

haha, to by nawet pasowało :laughing:

Zdjec nie bedzie??

jak się wróci z wakacji po wakacjach…to może będą… :sunglasses:

i co dalej nie wrociles??