II Zlot Koszałkowo '05

320 nie pali, jak byś się postarał to się udało

tylko poczekajcie na mnie, bo zanim się doczłapę, to będzie późny (bardzo późny) pierwszy wieczór :smiling_imp:

Poczekamy :laughing: ja będę po 21.00

ja najwczesniej o 21 moge wyruszyc z W-wy a swiatła nie sa mocna stroną mojej buńki :frowning:

A ja wlasnie wrocilem z Chorwacji i juz miseczka cieszy sie na zlot, najgorsze co sie moze zdarzyc to przyjazd 17 tego a nie 16 tego :slightly_smiling_face: ale to jeszcze nie powiedziane.

Kto zabierze ze sobą moją Ewę z Warszawy?
Nie na stałe tylko do Koszałkowa-zaznaczam,od razu uprzedzając złośliwości szanownych Kolegów :smiling_imp:

Cholera :exclamation: Się nie maż tylko RÓB COŚ :smiling_imp: :exclamation: :exclamation: :exclamation:

Własnie, bo trzeba Ewę zabrać :bulb:

gorgu… obieeeecałeśśśś… :confused:

NOO… :exclamation: :exclamation: :exclamation:
SŁYSZYSZ :exclamation: :exclamation: :exclamation:
kurna :smiling_imp:

po prostu gorgu chce, żeby cały misterny plan w pizdu… :face_with_rolling_eyes: :wink: - i nie ma aktualizacji strony :smiling_imp:

nie bylem kilka dni na forum i tez mi jest bardzo ciezko oczywiscie wiadomo z jakiego powodu :confused: ale obiecalem sobie juz ze dam rade choc by nie wiem co sie dzialo :exclamation: do piatku panowie :smiling_imp:

ja nwet ciągle nie wiem czym dojadę… Ale wiem, że będę -najwyżej mnie ktoś z pociągu w Koszałkowie odbierze :face_with_rolling_eyes:

A ja już mogę potwierdzić, że jadę (szybko nie :grinning: ) bo do jutra już chyba w robocie się nic nie zmieni. wyjazd piątek rano ja + dziewczynki, przed południem jeśli w Cichym Dworku nie będzie miejsc poszukanie innej kwatery, chyba, że ktoś z zabukowanych nie przyjedzie (czego nikomu nie życzę) a potem nad morze :sunglasses:

Na pewno będą miejsca !! Już gospodarze się postarają :sunglasses:

znowu nie wiem co i jak?jezeli zorganizowane to sie ciesze.sprzeta mam,kolezanka mowi ze na zlot BMW to chetnie.zobaczymy.moze sie spotkamy.najwazniejsze sa checi.Kuba poniewaz chciales moj tel:dzięki Macek.daj znaki.3majcie sie

ja będę na 100% ale W T4 więc moge robić za wóz techniczny a dla oszczędnych może słuzyc za noclegownie-nie ma problemu

a dla tych którzy będą chcieli mam nieco droższe noclegi !!!

Adaś proszę Cię, ja ze żoną jadę… :sunglasses:

W Twoim zakwaterowaniu nikt by się nie wyspał :sunglasses: