ja tyż do tarłem w ta sobota zupełnie pusta droga była…, ale jeszcze w toronto spotkaliśmy białe misie z susarką i stówka w plecy…, ale to i tak niewiele, ba zaraz po mnie koleś na 50-tce miał 110…
CHolercia panowie mam problema - chce umieścić fotki na imagashack i coś pozmieniali i nie wiem jak stworzyc albumik (tak jak wcześniej robiłem) - kto wie
powiem wam taka ciekawostke u mnie na automacie przy spokojnej jezdzie schodzilem do 8.5 a nawet ciutke ponizej wg komputera… w miescie nie moglem zejsc ponizej 12.8/13 za cholere choc bym nie wiem jak jechal jak sobie jeszcze depnolem to 14/14.5 wciagal, a obecnie na manulalu w trasie przy predkosciach 110/130 wyszlo mi jakies 8.7 a po miescie przecietnie wychodzi okolo 12 no 12.5 przy dosc dynamicznej jezdzie a przy emeryckiej jakies 11.5 wiec jestem cholernie zadowolony ze zluzycia Pb choc to i tak nie sa male wartosci ale jak na 6 jest git normalnie chyba juz wszystkich zanudzilem ale jezdze bardzo czesto na resztkach paliwa i mam niezle obcykane do kad i za ile dojade
Marcinie mnie Pali tak samo, kwestia wyczucia i umiejętnego traktowania przyspieszacza czy to dużo Zapytajcie kogoś ile pali mu 2 litry… jak powie, że 8 to możecie się śmiać
no wiesz… trzeba zatankowac pelny bak… wyjezdzic, i zatankowac pelny bak, zeby potwierdzic wczesniejsze odczyty, i zatankowac jeszcze dwa razy zeby wrocic