Majówka

było super ,mam nadzieję że następnym razem będzie jeszcze lepsza frekwencja, juz nie mogę się doczekać.

Ja widzę, że Adam to niezły pirat 200km/h ja taką prędkość osiągam tylko na naszej obwodowej ale to i tak za szybko.

Do domu wracałem niecałe 2 godz. średnia wyszła 103km/h a spalanie wg komputera 11,1l myślę, że w normie.

Czekam na fotki.

P.S. Dziękuję za pochwałę mojego samochodu.
[/quote]

nie bylo mnie na jednym spotkaniu w terenie :flushed: a widze ze Adas bedzie mial teraz ksywke znikajacy punkt :sunglasses:

Ale Wam zazdroszczę…
Miałem wpaść w niedzielę ale zapiłem w sobotę i rano nie dałem rady się wygrzebć.

Wrzućcie jakieś zdjącha please…

ja tyż do tarłem :laughing: w ta sobota zupełnie pusta droga była…, ale jeszcze w toronto spotkaliśmy białe misie z susarką :astonished: i stówka w plecy…, ale to i tak niewiele, ba zaraz po mnie koleś na 50-tce miał 110…

Miałeś być przecież w Koronowie czy gdzieś tam… :wink:

Średnia 103 :question: :astonished: musiałeś nieźle gnieść, chyba, że jechałeś autostradą :question:

Autostradą :astonished: - nie jechałem jeszcze w Polsce nigdy prawdziwą autostradą

Tak pokazał komputerek. A tobie jaka wyszła :question:

Jechałem cały czas minimum 80km/h, na prostych 130-160km/h, no i na koniec 200km/h na obwodnicy

No to gniotłeś :astonished: :laughing: :laughing: :laughing:

ale co powiesz o spalaniu, ja myślę że bardzo fajne ale to dlatego że to ten motor 186km.

Jak jechłem do Torunia bardzo spokojnie to wyszło mi 10l więc różnica bardzo mała.

CHolercia panowie mam problema - chce umieścić fotki na imagashack i coś pozmieniali :confused: i nie wiem jak stworzyc albumik (tak jak wcześniej robiłem) - kto wie :question:
:sunglasses:

powiem wam taka ciekawostke u mnie na automacie przy spokojnej jezdzie schodzilem do 8.5 a nawet ciutke ponizej wg komputera… w miescie nie moglem zejsc ponizej 12.8/13 za cholere choc bym nie wiem jak jechal :confused: jak sobie jeszcze depnolem to 14/14.5 wciagal, a obecnie na manulalu w trasie przy predkosciach 110/130 wyszlo mi jakies 8.7 a po miescie przecietnie wychodzi okolo 12 no 12.5 przy dosc dynamicznej jezdzie a przy emeryckiej jakies 11.5 :sunglasses: wiec jestem cholernie zadowolony ze zluzycia Pb choc to i tak nie sa male wartosci ale jak na 6 jest git :exclamation: normalnie chyba juz wszystkich zanudzilem :grinning: ale jezdze bardzo czesto na resztkach paliwa i mam niezle obcykane do kad i za ile dojade :wink:

Ja się tak rozbrykałem na bp, że po Warszawce wychodzi mi 13,5l/100km…
Panowie 3.5 musi palić :sunglasses:

alez jasne ze musi :face_with_rolling_eyes: gdybu tylko za wahe cenili sobie polowe mnie na stacji niz teraz to wogole bym nie sprawdzal ile pali :sunglasses:

Marcinie mnie Pali tak samo, kwestia wyczucia i umiejętnego traktowania przyspieszacza :sunglasses: czy to dużo :question: Zapytajcie kogoś ile pali mu 2 litry… jak powie, że 8 to możecie się śmiać :laughing:

ja nie wiem co wy nazywacie dynamiczna jazda, ze spalaniem 13.5l, tyle to ja na trasie pale, spiac na jedno oko :slightly_smiling_face:

Arabia Saudyjska i Irak są Ci bardzo wdzięczne Gorgu…
A i jeszcze J&S, elity rządzące, fiskus i w ogóle wszyscy, którzy z tego korzystają :bulb:

noo ale wy macie nowiutkie samochodzziki :laughing:

no to Kuba ja sie pisze na jeszcze jedna lekcje jazdy na kropelke z toba :laughing:

dokąd jedziemy :question: jak zdążymy w tym miesiącu to nawet tematu nie trzeba będzie zmieniać :wink:

no wiesz… trzeba zatankowac pelny bak… wyjezdzic, i zatankowac pelny bak, zeby potwierdzic wczesniejsze odczyty, i zatankowac jeszcze dwa razy zeby wrocic :laughing: