Moja 633 w Koszalinie!

Wiesz Mareczku, wybierali z tego co było :laughing:
Ja się osobiście również dziwię, ale myślę, że jeśli je na prawdę pokochają to w końcu powoli, powoli doprowadzą je do ładu - chyba, że to słomiany zapał… :face_with_rolling_eyes: Wtedy małych rekinów będzie już tylko ubywać :frowning:

racja, ale miło by mięć 2 rekiny. Jeden spokojny ułożony, a drugi podrasowany do 300KM:) ehh jak ja bym tak chciał:)

Pomarzyć dobra rzecz, mam dwa auta na utrzymaniu i wiem ile to kosztuje. Można mieć i cztery, niby wszystkimi naraz się nie da jeździć, ale wystarczy przeliczyć samo OC i przeglądy, a sumka będzie niemała.

Ciii, bo ktoś usłyszy :sunglasses:

Ano wychodzi spora i jeszcze ta strefa ubezpieczeniowa najdroższa:(!!!

Dobra dobra - Adaś dobrze sobie wykombinował i ma auta zarejestrowane w Świeciu :grinning: Kombinowac trza umieć

Hej, Wujku, ale u Was też jest dość niska stawka przecież :question:
W stolicy za szuche bez zniżek, w PZU wychodzi chyba coś koło 2300 czy 2400 zł… :confused: A u Was :question:

A ja Kuba właśnie wczoraj swoją ubezpieczyłem, no i mi się budżet na grudzień rozpindrzył:) Tragedia z tą 5 strefą warszawską!!!

ja w lutym za swoją zapłaciłem w Pi Zet jU 525zł (z 60% zniżką + 5% jednorazowa wpłata :lol:)

no to w Wawie byś zapłacił 2 x tyle:(

hehe mnie tam do Wawy nie spieszno :laughing:

a i wcale się nie dziwię:) tym bardziej, że Koszali to ładne miasto i nad morze można rowerem jechać:)

:confused: jak tu ukryć wq…wienie :question:
trza roztrzelać tych z Pi Zet Ju w piii…uuuu :smiling_imp:

albo rejestrować auta na znajomego np. tego co na rowerze nad morze podjerzdża :wink: - a i może jeszcze taniej by było jakby ktoś odrazu sześć 6 rejestrował na siebie :wink:

No więc przyszły lampy do Dawida od Tomka Bilskiego.
Lampy są w stanie bardzo dobrym tylko do wyczyszczenia. :slightly_smiling_face:

czyli kłamał mowiąc “nowe”… nie ładnie z jego strony :confused: Jak kupiłem nowe lusterka od kogoś to rozpakowałem i są nowe - nie używane :bulb:

wiesz jak to czasem jest Kuba ktos sprzedaje samochod i mowi ci przez telefon ze wyglada jak nowy super stan jedziesz go obejzec i nagle sie okazuje ze to skladak ze bierze olej ale to nic ten model tak :sunglasses: ma i trzeba polakierowc zderzak itd wiec trzeba zawsze luknac co sie kupuje o ile jest mozliwosc :exclamation:

Eee… za tę cenę nie będę wybrzydzał.

zgadzam się Tommy, ale chodzi o przekaz info :wink:

Pewnie, że tak. Za siódemę w PZU z 65% zniżką 550zł, a za szóchę w WARCIE z 60% znizką 460zł :sunglasses:
Zapytacie dlaczego każde auto w innym towarzystwie ubezpieczeniowym. Dlatego, że jak byłoby jakieś cóś (odpukać w niemalowane), to nie stracę znizki na dwa auta, tylko na jedno.