Zabezpieczenie rdzy przed dalszym postępem

mam jeszcze pytanie - moze ktos zna odpowiedz - jesli zamontuje dwa takie urzadzenia po przekatnej to czy nie beda sie “zerowac” :question:

Ja bym się pisał na 1sztukę za 77zl, ale jak zamówimy większą ilość to może trochę da się zbić cenę, lub obniżyć koszty wysyłki.

Człowieniu :exclamation: Auto wówczas będzie jeżdzić bez dotykania do asfaltu jak poduszkowiec :wink:

CENA BEZ ZMIAN, JAK ROK TEMU.
GROG - POCO 2 ?

no jak to - wypas! :laughing: to jest tak - jak dostaje kawe w kawiarni to zawsze musze poprosic o dodatkowy cukier - to co dostaje to zawsze za malo :laughing:

Tia…mnie się podobała fega, to kupiłem 4 szt od razu :laughing:

dzień dobry:) Jak to miło, że moje posty jeszcze żyją swoim życiem:)

jezeli byscie ew zamawiali wieksza ilosc to byłbym chętny.. niestety moj rekin potrzebuje tego :slightly_smiling_face:

dla zainteresowanych namiar na to urzadzenie : http://www.hyper.firmanet.pl/firma/hyper/strony/WizytowkaPro.htm
lub na allegro : http://allegro.pl/my_page.php?uid=98699

post wyciagniety z lamusa … :slightly_smiling_face:
jezeli ktos to wtedy kupil i zalozyl to bym bardzo prosil o opinie..

mam takie ustrojstwo 2 lata… rdzy nie widać, dwa wypryski jak były tak są, specjalnie nie większe, ale jak raz zostawiłem auto na 2 tygodnie, to aku zeżarło do 0…

napewno nie szkodzi :v;

wyciagnalem bo szukam czegos do e28, blacha trzyma sie jeszcze wiec wole sie zabezpieczyc :slightly_smiling_face:

czyli warto ? czy ktos jeszcze ma z tym do czynienia ?

ok to ja zakladam…a co! :grinning:
chociaz nie wierze to ufam “testerom” :grin:
strugu , a gdzie przykreciles?

ustrojstwo leży przed lewym przednim kielicham, zasilanie bezpośrednio z aku, kabelki z prawej z przodu do mocowania zderzaka na dole i lewy tył, tez mocowanie zderzaka.

Mijają właśnie kolejne dwa lata, jakieś nowe spostrzeżenia?

no , ja jak nie miałem tego urządzenia tak nie mam , a rudy szaleje :grinning:

Poproszę o nazwę tego środka :grinning: rdza w nadkola pod lakier mi wchodzi i dobrze by było to szybko powstrzymać

No ja kupilem dwa takie uzadzenia jedno do E24 drugie do E28 i po dwoch latach musze przyznac ze sie cholernie na polce zkurzyly, niepotrzebnie wyciagalem z opakowania… :slightly_smiling_face: ale naprawde planowalem je zamontowac :stuck_out_tongue:

Nie no, racja. To ja korzystając z doświadczenia kolegów …nie będę wyciągał z pudełka po kupnie :grin:
No bardzo dziękuje za pomoc :wink:

Czy ktos kto ma “to cos” moze napisac … dziala to ,czy nie dziala???