mam jeszcze pytanie - moze ktos zna odpowiedz - jesli zamontuje dwa takie urzadzenia po przekatnej to czy nie beda sie “zerowac” ![]()
Ja bym się pisał na 1sztukę za 77zl, ale jak zamówimy większą ilość to może trochę da się zbić cenę, lub obniżyć koszty wysyłki.
Człowieniu
Auto wówczas będzie jeżdzić bez dotykania do asfaltu jak poduszkowiec ![]()
CENA BEZ ZMIAN, JAK ROK TEMU.
GROG - POCO 2 ?
no jak to - wypas!
to jest tak - jak dostaje kawe w kawiarni to zawsze musze poprosic o dodatkowy cukier - to co dostaje to zawsze za malo ![]()
Tia…mnie się podobała fega, to kupiłem 4 szt od razu ![]()
dzień dobry:) Jak to miło, że moje posty jeszcze żyją swoim życiem:)
jezeli byscie ew zamawiali wieksza ilosc to byłbym chętny.. niestety moj rekin potrzebuje tego ![]()
dla zainteresowanych namiar na to urzadzenie : http://www.hyper.firmanet.pl/firma/hyper/strony/WizytowkaPro.htm
lub na allegro : http://allegro.pl/my_page.php?uid=98699
post wyciagniety z lamusa … ![]()
jezeli ktos to wtedy kupil i zalozyl to bym bardzo prosil o opinie..
mam takie ustrojstwo 2 lata… rdzy nie widać, dwa wypryski jak były tak są, specjalnie nie większe, ale jak raz zostawiłem auto na 2 tygodnie, to aku zeżarło do 0…
napewno nie szkodzi :v;
wyciagnalem bo szukam czegos do e28, blacha trzyma sie jeszcze wiec wole sie zabezpieczyc ![]()
czyli warto ? czy ktos jeszcze ma z tym do czynienia ?
ok to ja zakladam…a co! ![]()
chociaz nie wierze to ufam “testerom” ![]()
strugu , a gdzie przykreciles?
ustrojstwo leży przed lewym przednim kielicham, zasilanie bezpośrednio z aku, kabelki z prawej z przodu do mocowania zderzaka na dole i lewy tył, tez mocowanie zderzaka.
Mijają właśnie kolejne dwa lata, jakieś nowe spostrzeżenia?
no , ja jak nie miałem tego urządzenia tak nie mam , a rudy szaleje ![]()
Poproszę o nazwę tego środka
rdza w nadkola pod lakier mi wchodzi i dobrze by było to szybko powstrzymać
No ja kupilem dwa takie uzadzenia jedno do E24 drugie do E28 i po dwoch latach musze przyznac ze sie cholernie na polce zkurzyly, niepotrzebnie wyciagalem z opakowania…
ale naprawde planowalem je zamontowac ![]()
Nie no, racja. To ja korzystając z doświadczenia kolegów …nie będę wyciągał z pudełka po kupnie ![]()
No bardzo dziękuje za pomoc ![]()
Czy ktos kto ma “to cos” moze napisac … dziala to ,czy nie dziala???