ZLOT 6.com.pl'2008

Wybrałeś tą miejscówę specjalnie rozumiem… :grin: w Bardo się wychowałem - zajebiste miasteczko !!!
Termin myślę trzeba dopasować do zlotu w Czechach - coby mieć oddech…

… i czas na regenecję wątroby… :grin:

A weekend majowy :question: :question: :question:

jest zarezerwowany dla blachar i toronto :smiling_imp:

:question: :question: :question:

Zlot w Toruniu :wink:

No to kto podejmuje sie organizacji zlotu?? :slightly_smiling_face: co by sie na slowach nie skonczylo…

Wiadomo, ze jak centralna badz poludniowa POLSKA to nie ja:) ale proponuje bojkot majówki:)

ja niby się odgrażałem że na yongtimer można by zrobić, ale nikt nie wie jeszcze kiedy to nastąpi, a chcecie wogóle do nas na żaglówki przyjechać?

i będziemy pływać łódką BOLS :grin:

Ja chce na zaglowki, na youngtimer, na zlot turystyczny… wszedzie gdzie dobre rekiny i dobre towarzystwo :grinning:

Jesli chodzi o kotline klodzka to podjeciu decyzji moge podjac sie organizacji i wyczepujacego planu kulturalnego :grin:

gratulacje :wink:

No to ja moge pomoc :face_with_rolling_eyes:

Co dwoch to … to Prezydent i Premier :sunglasses:

ja również gratuluję :grin: , a co do terminu, to może jakoś tak obok terminu zlotu w czechach, aby dwa spoty za jednym zamachem zaliczyć , bo z kłodzka to juz parę kilometrów :sunglasses:

Już wiadomo kiedy mniej więcej będzie zlot w CZ? Pomysł trzyma sie KUPY ( :grin: )

jest jeszcze jedna kwestia, 19-20 lipca ma być druga w tym roku edycja Yongtimer party tym razem dwudniowa :wink: , to też trza by brać pod uwagę

Mocnoo trzeba to brac pod uwagę :slightly_smiling_face: patrzyłem na strone Automobilklubu Wielkopolski i nic nie znalazlem w kwestii kolejnego youngtimer

Bo do tego trza mieć kontakty :wink:

ja tylko skromnym zdaniem, że zawsze jest coś gdzieś - musimy trochę wypośrodkować, ale myślę, że to się uda. Wakacje będą troche w siodle, ale co tam. Trza się liczyć, że to finansowo będzie też duże wyzwanie :sunglasses: