Zadzwonił do mnie Rafał i ma jakieś zaprzyjaźnione miejscówki w tamtych rejonach. Termin zlotu byłby dobry w czerwcu. W lipcu young na torze, w sierpniu chyba czechy(?), no i wrzesień Koszałkowo.
W czerwcu ok. 20> w powiązaniu z weekendem.
Ho ho sporo tego, ja juz wiem ze bede musial losowac
czerwiec jak dla mnie bomba, zwlaszcza kolo 20tego.
6-8 czerwca jest rajd Polski- wiem , ze nie tylko ja sie wybieram, uniknalbym chetnie kolizji z tym weekendem.
mnie ze względów rodzinnych termin zaproponowany przez Rafała i Gorga również pasuje świetnie - zwłaszcza, że będzie chwila oddechu na finanse ![]()
A więc teraz tylko żeby się znalazło dobre miejsce i ciekawy scenariusz ![]()
A więc drogie zgromadzone - na gorąco - Rafał wstępnie zabukował miejscówkę w malowniczej i pięknej okolicy… na ok. 20 osób. Opis miejsca Rafał zapoda wieczorem lub jutro. Wstępnie zarezerwowany termin: 19-24 czerwca (czwartek>wtorek). Koszty: nocleg 35 zł od łebka, śniadania 12 zł, obiadokolacja 15 zł.
W ciągu tygodnia musimy się poważnie określić, aby zarezerwować ten termin… czyli: otworzę temat z listą obecności i oczywiście zaliczki na poczet noclegu…
Joł!!!
Link do miejscówki: http://orlica5.w.interia.pl/
trochę wolno się ładuje. Mi się podoba ![]()
Gorg, ale tam tylko na 55 osób…
trochu mało jak się Koszalin wreszcie zjawi ![]()
Trzeba calego dnia zeby przegladnac ta stronke…
Jak by braklo miejsc moge przyjechac z przyczepa campingowa ![]()
mnie otworzyła się normalnie - z marnych operatorów korzystacie ![]()
trza policzyć ile osób może być nominalnie, ale myślę, że spokojnie przekroczymy 55, a to jest max ośrodka ![]()
55
chyba pomnożone porzez dwa i łącznie z samochodami ![]()
Koledzy, a powiedzcie co by było gdybym samochodem innej marki ![]()
Bo co do mojego traktorka mam pewne plany i nie wiem czy nie rusza one przed planowanym zlotem.
Co do długości ewentualnego pobytu to muszę jeszcze dogadać się z kobietą i szefem.
Pozdrawiam
Trudno - co robić - będziesz jeździł na końcu ![]()
Więc jeśli najpierw mnie nikt nie :lup: to przed wyjazdem w teren rzucę hasło “Mobile. Kierowca jest do zabrania” :v;
hmm a moze wpsolny zlot e23/e24 i e12/e28 ??
Tak, to prawda - rekinów jest modelowo sporo ![]()
Nasze forum to zdecydowanie 6 jak również 7. Na zloty przyjeżdżają gościnnie e12/e28 ![]()
Alewygląda to właśnie tak ![]()
Moje zdanie jest takie.
Jest to nasz coroczny zlot “klubowy”. I niech tak zostanie. Na inne spoty i zloty nie tak “tematyczne” zapraszamy. Spotykamy się we własnym gronie, często poruszamy tematy organizacyjne na temat naszego funkcjonowania no i robimy różne hedonistyczne rzeczy, które chcielibyśmy żeby zostały w naszym gronie :mrgreen:. Osobiście zapraszamy zaprzyjaźnionych miłośników z… powiedzmy innych klubów :)… ale cały klub? hmm ![]()
Bez urazy Dixi nie jest to żadna bufonada czy snobizm.
Bawimy się po prostu we własnym gronie ![]()
PEACE
To oczywiście moje zdanie… (chociaż używam formy MY
)
te, elokwentna poeta - napisz poprostu, że 6 i 7 a cała reszta gościnnie ![]()
byłke przez bibułke normalnie ![]()
może za 20 lat coś się zmieni, ale dziś mamy takie nastawienie, że stworzyła się grupa ludzi, która rozrasta się w stronę określonych modeli - między rekinami są wbrew pozorom bardzo duże różnice ![]()
Oj na tym zlocie z tego co wiem bedzie minimum 5 sztuk E28, miedzy innymi moja ![]()
ale organizacja niechaj pozostanie pod dyktatura 6.com.pl - tak se mysle…
oczywiście e12/e28 jako goście, ale macie rację to wasz wewnętrzny zlocik więc nawet pytanie było nie na miejscu ![]()
Aczkolwiek wierzę, że będzie okazja by zapoznać się w szerszym gronie ![]()
Oczywiście
w sezonie sporo jeździmy ![]()